(Néha nevetek egy-egy főzőműsoron, ahol szintén rombuszolni szeretnének valamit, és felvágja balra ferdén, meg jobbra ferdén, és csodálkozik, hogy végül kockákat kap. Hehe. Ha a vágási szögek mindegyikét azonos mértékben döntjük, nem rombuszt, csak sarkára állított négyszöget kapunk. A legjobb, ha csak az egyik vágási szöget döntjük. Azaz a derelyevágóval felmetéljük a tésztát vízszintesen, és utána 45°-os szögben. Így tuti elérjük a célt. Én most direkt túlzásba is estem, imádom a vékony, roppanós csúcsokat!)
Nézzétek el a nagyon alapszintű rajzot, de így érthetőbb, amit írtam.
Szóval miután mindegyik tészta közepét hosszában picit bevágtuk, az egyik sarkát átfordítjuk a hasítékon, óvatosan segítve neki teljesen átfordulni, így kapja meg végleges formáját. Már csak forró olajban ropogós aranysárgára sütjük, és forrón fahéjas vagy vaníliás porcukorral meghintjük, mellé baracklekvárt adunk. Frissen kisülve még puha, teljesen kihűlve éri el ropogósságát. Jó étvágyat! 🙂
Dina világa a facebookon is elérhető, így biztosan nem maradsz le semmiről! 🙂
Valamint minden édességet, desszertet kedvelőt várunk szeretettel szintén a facebookon, a DesszertSarok csoportban!
Kár, hogy ennyire szigorú az étrend. sokat gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom, de én nem bírnám ki az ilyenek nélkül szerintem. 🙂 Csodálom és tisztelem a paleosokat a kitartásukért!
ugye, hogy ugye? :)))
Nagyon szuper képek, szívesen megkóstolnék pár falatot belőle, még akkor is ha nem lehet 🙂
Gyerekkorom kedvenc mártogatósa pontosan ugyanígy!! <3