Hát, ha kerek, akkor kerek. És ha már pónifej, akkor legyen kicsit domborműves! 😉
Hasonló módon készült, mint a Mickey, vagy Micimackó, vagy sorolhatnám még, szóval aládolgozásos módszerrel, rétegezve a marcipánt.
Jó omlós, alaposan csokis tészta készült hozzá, már majdnem sacher, csak kicsit könnyedebb, amit vaníliás krémmel töltöttem. A krémben kevesebb, mint felére visszavettem a cukrot, hogy inkább a csokis-kakaós íz érvényesüljön, azaz a krém csak lágyította az egészet. A marcipán amúgy is emeli az édességet.
Ha legközelebb is akad hasonló formám, már tudom, hogyan lehet még élethűbbé tenni. Azért jó lenne, ha a megvilágosodás percei nem utólag jönnének, hanem még időben! 😀 A száj vonala nem az igazi, az orrlukak is csúszkálnak, valamint a homlok aládolgozást pont fordítva kellett volna, de amúgy meg tök jó volt látni Anna lelkesedését, a torta pedig morzsáig elfogyott, szóval semmi önmarcangolás! 😀
Okés! 🙂 Kíváncsian várom, és majd kuncsorgok ötleteket a továbbfejlesztésedet látva! 😀
Köszike! 😀 Rendben! 😀 Örülök, hogy tetszik! 🙂
Jucus! Profi? 😀 Ne viccelj, még csak kapisgálom én is, hogy miként is lehet kihozni belőle a legtöbbet. 🙂 De köszii! :))
Nagyon jó lett ez is! Mestere vagy már ennek a technikának. Egyszer most már én is kipróbálom. 🙂
Ne is marcangold magadat, most aztán igazán ne!! Imádom az egészet, de főleg a szemeit… 🙂
Csatlakozom Haboskához!!! Szerintem is baromi jó ez a megoldás….már én is alkalmaztam, igaz nem ilyen profi módon mint te:))
Megfordult az én fejemben is, hogy ez bizony kezd kiforrni. 😀 De mit tegyek, ha szabad kezet engedek a kezeimnek, akkor ezt művelik? :))) Úgy látszik ez az a technika, ami igazán tetszik. 🙂
Jaj, hát ez irtó cukkeráj! Amúgy levédethetnéd lassan ezt a domborműves módszert, legalábbis nem sok tortást látok, aki így csinálná. Lehet, hogy ez a védjegyed? 😉